De bekende bengel…

Er was eens een klein jongetje, hij was niet zomaar een jongetje, nee! hij was een bekende jongen, maar niemand die hem opmerkte, hij was droevig en hij was ook zo klein, hij voelde zich net een dwerg, dus ging hij op een steen zitten en zeurde hij een hele dag door, tot dat er een vrouw tevoorschijn kwam en een handtekening vroeg, ze vroeg niet alleen maar een handtekening, ze ging ook langs hem zitten en gaf hem een kus, ik hou van jou bekende bengel! Bekende bengel? Ik ben geen bekende bengel, ik! Ik ben de bekende acteur, maar niemand zag hem toen hij dat zei, hij liep treurend verder in de stad en plots zag hij wat hij nog nooit zag, alle meisjes kwamen op hem af omdat hij in een film mee speelde, iedereen noemde hem bekende bengel, maar dat vond hij natuurlijk niet meer erg, Einde!

Advertenties

4 gedachtes over “De bekende bengel…

  1. super mooi en zeker de titel is goed gevonden x
    Ik vind het aleen een beetje raar dat ze eerst niet wisten wie hij was, toen zei hij dat hij een acteur was en toen wisten ze nog niet echt wie hij was en PLOTS WEL? Misschien de volgende keer iets zeggen als: hij zei dat hij een acteur was maar niemand geloofde hem. Plots reed er een bus door de stad met op de zijkant ervan een affiche van de première van een nieuwe film met hem in de hoofdrol. Plots kwamen alle meisjes gillend op hem afgelopen en noemden hem de bekende bengel!
    ps hoe oud ben je dat je dit al kan schrijven allemaal? Ik schrijf ook graag, dus als je ooit eens hulp nodig hebt: lieselatet@hotmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s